Gasztro Szentes KftGasztro Szentes Kft

Használat és feltételek

Ételek szállításával minőség megőrzésével kapcsolatos tudnivalók:

Az ételeket hidegen szállítjuk az Európai Unió minőségbiztosítási rendszerének /HACCP/ figyelembevételével és betartásával. Az ételeink nem tartalmaznak tartósítószert sem adalékanyagot. Minőség megőrzése érdekében gyorshűtéses technológiát alkalmazunk. Ételeinket egyszer használatos micrózható OÉTI engedéllyel rendelkező eldobható, pattintós tetejű illetve vácumozott, fóliával hegesztett dobozokban hozzuk forgalomba.

Az étel fogyaszthatósági ideje a cimkén feltüntetett időpontig érvényes.

Az ételt 0-5 C között tárolja, amennyiben ettől eltér minőségi reklamációt nem fogadunk el.

Ételek tárolása és melegítése:

A kiszállított ételt kellően felmelegítve 30 percen belül el kell fogyasztani. Amennyiben ez nem történik meg, kérjük hűtőben tárolva tartsa.

Választható Extra adag bármelyik napi menühöz, vagy főételhez +150 Ft-ért. Ételeink magyaros jelleggel bírnak, illetve az alakformálásra is alkalmas fogyis ételeket is tartalmaz.

Kínálatunkból ki szeretném emelni a Lúgos vizünk, 5 l-es kiszerelésben, melynek élettani hatás többek között segít a szervezet normál kénhatását helyreállítani! Ajánljuk cukorbetegeknek illetve anyagcsere zavarral küzdő fogyasztóinknak.

1. Eladó felelősségének korlátozása

1.1………………web felületen való árurendelés feltételezi a Vevő részéről az internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra, és esetlegesen 3. fél rossz szándékú beavatkozására.

1.2. Az Eladó tevékenységét jóhiszeműen folytatja a tőle elvárható legnagyobb üzembiztonságra törekedve, azonban semmilyen körülmények között nem vállalható felelősség a technológia jellegéből fakadó alábbi speciális eseményekre bármely okból is következtek azok be.

1.2.1. Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.

1.2.2. Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az web áruház akadálytalan működését és a vásárlást.

1.2.3. Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

1.2.4. Bármely levél, de főleg bármilyen adat elvesztése.

1.2.5. Bármely szoftver nem megfelelő működése.

1.2.6. Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

1.2.7. Eladó nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a web felülethez való csatlakozás miatt következett be.

1.2.8. A Vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

1.2.9. Eladó nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

1.2.10. Eladó szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a web felületen történt megjelenés időpontjától lép életbe.

1.2.11. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a web felületen. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

1.2.12. Eladó nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

1.2.13. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, Eladó szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a Vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

2. Fizetés

2.1. A megrendelt áruk ellenértékét a kiszállító gépkocsivezetőnek kell megfizetni, számla ellenében, készpénzben, az áru átvételekor.

2.2. A megrendelt árut a vevő köteles átvenni, az ellenértékét a 10.1. pont szerint megfizetni.

2.3. Abban az esetben, ha a megrendelő a leszállított áru ellenértékét bármely okból nem fizeti meg, az eladó az árut nem adja át, azt visszaszállítja.

2.4. Az átvétel elmaradásából, illetve a vételár megfizetésének elmaradásából eredő költségeket és esetleges károkat az eladó a vevőre hárítja át.

Minden nap friss házias ízek, válogatott alapanyagokból.