Gasztro Szentes KftGasztro Szentes Kft

Rólunk

Szakértelem:

Egy közétkeztetési alapokon álló vállalkozás legfontosabb tartóoszlopa a HACCP rendszer, melyet élelmiszer mérnöki végzettségű kollégánk napi szinten felügyel.

Másik nagyon fontos munkatársunk az élelmezésvezetőnk, aki kezében tartja a rendeléseket és összeállítja a kornak és előírásoknak megfelelő változatos étlapokat. Neki nyújt segítséget dietetikus kollégánk, aki a diétás ételeinkért felel diétás szakácsunkkal egyetemben.

És akkor még nem említettük azt a 10-12 nagyon jó szakmai képességgel rendelkező szakácsunkat, és kézilányunkat, akik elkészítik az ételeket, melyeket szállító kollégáink a megfelelő időben, a megfelelő helyre szállítanak.

Szolgáltatásaink:

Első számú alappillérünk a közétkeztetés

Az erre vonatkozó jogszabályok betartása mellett látunk el két egyházi iskolát és egy óvodát, ami napi kb. 800 adag ételt jelent. Tavaly csatlakoztunk a Minta Menza programhoz, melynek keretein belül igyekszünk megőrizni ételeink hagyományos ízvilágát, de emellett próbáljuk belecsempészni menüsorainkba a reform ételeket is. Alapanyagaink nagy részét igyekszünk helyi termelőktől beszerezni, amivel segítjük az Ő munkájukat is, valamint ízletesebb zöldségekkel, gyümölcsökkel tudjuk elkészíteni ételeinket.

Másik fontos tevékenységi körünk

A városunk lakosságának menüs ellátása. Naponta egy fajta levest, és két féle főételt készítünk, hogy vevőkörünknek változatosságot tudjunk biztosítani. Emellett hétköznaponként alternatív megoldásként minden nap kínálunk frissensültet sült burgonyával, ha a két menü közül valakinek egyik sem lenne szimpatikus. Ez az ellátás az év 365 napján történik, hétvégén és ünnepnapokon is biztosítunk meleg ételt megrendelőinknek.

Három éve kezdtük dobozos ételeink gyártását

Az elkészült ételeket hűtősokkoló segítségével fél óra alatt 4 fokra lehűtjük, majd egy vákuumos sütőgép segítségével lecsomagoljuk, matricázzuk, melyen szerepelnek a cégre vonatkozó információk, a tárolásra vonatkozó információk, a fogyaszthatósági idő és az étel neve, összetétele, allergén anyag tartalma. Ezzel a technológiával ki tudtuk terjeszteni ételeink szállítását szinte az egész megyére, ma már 6 futár hordja szét a fogyasztókhoz az előre megrendelt ebédet, otthonaikba, munkahelyeikre, így 2-3 perc alatt főtt étel kerülhet az asztalokra.

Vásárlóink elégedettsége:

2013

2014

2015

Vásárlóink száma:

2013
2014
2015

Referenciák:

Cégünk nagyon jó kapcsolatban dolgozik együtt a Református Egyházzal, a Katolikus Egyházzal, a Mezőgazdasági Minisztérium Szakiskolájával Csongrádon, Csongrád város Szociális Intézményeivel és Bentlakásos Otthonaival. De számos kisebb céget is említhetünk, ilyen például a Szentesi Mag Kft, Szentesi Közút Kezelő Vállalat, Silver Tánc Egyesület stb…

Terveink:

A közétkeztetésben az iskoláink és óvodánk ellátása teljesen hibátlanul zajlik. A lakossági ételhordós és a dobozos ételeink forgalmazása is szépen halad.

Új célkitűzésünk, hogy a betegség miatt főzni nem tudó Mindszenti, és Szegedi lakosságot is kiszolgáljuk, ezzel életüket megkönnyítve.

csapatkep

Minden nap friss házias ízek, válogatott alapanyagokból.