Gasztro Szentes KftGasztro Szentes Kft

Szállítás, és az elállás joga

Szállítási területek:

Derekegyház, Mindszent, Szeged, Kecskemét, Szegvár, Szentes, Nagymágocs és Fábiánsebestyén

Szállítási idő:
Reggel 6-13 óra között történik, szombat vasárnap kivételével.

Milyen módon tudok étlaphoz jutni?
A honlapon (www.gasztroszentes.hu) található telefonszám felhívása esetén 06-63-311-333 a telefonos hölgy rögzíti az ön adatait és a futárral aznap, de legkésőbb a következő szállítási napon eljuttatjuk az aktuális étlapot papíralapon. Telefonos ügyfélszolgálat reggel 8-12 óráig áll rendelkezésükre.

Hogyan tudok rendelni?
www.gasztroszentes.hu Rendelés leadása történhet a weblapon szereplő étlap elektronikus kitöltésével, illetve személyesen a futártól kapott papíralapú étlap formájában. Csomagos ételeinket hétfőtől-péntekig lehet rendelni. Hétvégén nincs kiszállítás.

Telefonos ügyfélszolgálat reggel 8-16 óráig áll rendelkezésükre.

Fontos tudni az ételrendeléssel kapcsolatosan!
A rendelni kívánt étel fogyasztás napja előtt 48 órával déli 12-óráig kell, hogy megérkezzen a rendelés papír, vagy email formájában. Az esetlegesen lemondani kívánt ételt 48 órával előtte déli 12-óráig, csakis kizárólag telefonos egyeztetés esetén történik a törlése /63-311-333/. Szállítási cím módosítása amennyiben eltér az eredetitől, a kiszállítás napja előtti munkanapon déli 12 óráig csak telefonon módosíthatja. Telefonos ügyfélszolgálat reggel 8-12 óráig áll rendelkezésükre.

Hány napra rendelhetek ételt?
Bármelyik napra az ön által megadott mennyiségben történhet a megrendelés. A minimális ételrendelés összegét 450 Ft-ban határozzuk meg.

Fizetési feltételek:
Az ön által megrendelt étel /ételek/ szállításának első napján történik kiegyenlítése készpénzben, vagy Erzsébet utalvány, Szépkártya /OTP, K&H/, Ticket Restaurant és Bankkártya elfogadásával. Dobozdíj illetve szállítási költséget külön nem számolunk fel, az ételek ára ezeket és az ÁFÁ-t is tartalmazza. Az általunk meghatározott szállítási városok közigazgatási határvonaláig, amennyiben ezt átlépjük szállítási címenként bruttó 300 Ft-ot számítunk fel.

Minden nap friss házias ízek, válogatott alapanyagokból.